Styrka...

3 stora ytterdörrar samt 13 fönster monterade jag och janne in i en villa idag, galet bra gick det och gym pass idag känns extremt onödigt, för grejerna vägde inte lite direkt..... Builders muscles;)

Mental styrka: kom över vissa hinder så kan ingenting stoppa dig sen, dom som satt kniven i ditt hjärta....kämpa och du vinner....... Inte bara vinner, du kommer förbi och om dom;) Dra ut bladet dom borrat in och hjärtat växer sig dubbelt så stort med ännu mer kärlek att kunna ta emot och ge;)

Vad gör man förresten när vänner börjar misstänka och inte förstår? Hur förklarar man åt någon som bestämt att jo såhär måste det vara och såhär är det?? Vågar inte ens höra av mig till en annan vän nu för vill inte orska mer misstänksamhet och besvär..... Allt pga missförstånd.... Blä jobbigt...... Men egentligen varför ska jag rata en vän för att en annan inte vill förstå????

Winter is coming and i will embrace it=) Snö snö snö....snart e de vita pudret här......

Nu nanna kudden=)

Goodnight people.....


In Stockholm

bygger lyx stuga i hufvudstan=)

Slänger upp lite bilder förresten, länge sen nu ju...




 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 





 

 





Lite dags å sova nu, upp vid 06=) Gonatt på er alla=)


skön soft hösthelg=)

helgen har bestått av mkt chill blandat med jobb hos föräldrarna.....fredag blev det hälsa på massa folk i kaolix å en del öl med MR. Lindback.... lördag utebastu på seskarö, riktigt skönt och var tänkt en sväng på valhall men jag blev för trött för det...skönare att sova, snart e snyggbron klar, lägger upp bilder sen så ni får kika å bedöma om den e fin=) Förresten, fredag var riktigt riktigt nice då jag var hos finast å kramade om henne.....jiiihhh, du ger mig pirr gullet....

Nu e jag i good old west å ska snart sova....vi dricker te och babblar på om allt möjligt....skönt att vara hemma=)

Beställt lite fina jeans på nätet....tuff jeans blir de=)

Förresten fan vad alla ändå känner alla när man träffar nytt folk, dom vi bastade hos kände min lärling jag är handledare åt på SA.... Litet norrbotten e, eller liten värld kanske man ska säga=)

Nej nu sussa....goodnight lilla värld;)


Ljusets hastighet....

Hinner som inte blogga så mkt, har fullt upp med livet haha=) Grymt glad hela tin å jobbar å fixar leksakerna som ett svin....fast mest tid får ju en viss het tjej=)

Hänt hmm?: Jobbat jobbat jobbat, lär upp en lärling i detta ädla yrke som tom Jesus hade som jobb..... damn vad jag älskar å bygga....... mer å mer ju äldre man blir

Skruvat massa, oljig som bara den varje dag....... skönt att vara skitig haha LOVE IT

Allt går i ultra rapid, snart e vi gamla och grå people..... men dör jag imorrn så kommer jag le i graven för ångrar ingenting och har redan gjort det mesta så skulle bara se ner på alla och le, känna mig helt nöjd med tillvaron i himlen om man nu hamnar där;)

Ses på stan eller i skogen där jag ränner runt med hagelsprakarn å skjuter lite vilt..... Hade en grymt skoj jakt med oscar å mackan....kul kul kul.....

Nu nanna kudden....

Natti....


RSS 2.0