Lördag kväll=)

Blir vin/öl och soft med grabbsen.... kanske kika in på en fest inne i stan... fan måste uppdatera den här bloggen mer, men kort om tid=)

Tjing...

Det går bra nu.....

Nu inte hemligt mer..... Joinat Mats Tomas och Janne nu, mina chefer...men nu en av dom... Blev handplockad=)=) kännts så sjukt bra, jobbat med det nu i 2 v, därför man inte hunnit blogga nå, e ju som typ en biljon saker att tänka på hela tiden..... men en grym utmaning och något helt nytt.... yngsta nånsin på firman....man får som sätta ner foten så man inte blir överkörd haha....men det går bra... allt rullar min väg nu känns det som...

Men det allra bästa är att jag träffat en själsfrände, en kvinna som får varje mig att känna lycka varje vaken sekund... och varje dröm handlar nog om henne också......måste sova man stiger ju upp före fan och slutar efter fan nuförtiden tsss... FRITID...NJAAA.... Jobbet e fritiden, H ska ju gå läkarlinjen så kommer nog funka bra för jag lär ju vara extremt buissi å då är det ju bra att även hon kommer vara det=) så hon inte lessnar på Danne aka workaholic.....=)

Puss alla vänner........snart sommar;)

RSS 2.0